Огласна табла


ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА
Огласна табла - Обавештења
петак, 26. јун 2020, 02:21h

Јелена Печенковић, ученица 8/1, и њено одељење иницирали су хуманитарну акцију, прикупљање новчаних средстава за девојчицу Софију.

Са два и по месеца је утврђено да Софија има изузетно прогресивну и смртоносну болест. Деца са овом дијагнозом живе највише две године, а болест се манифестује прогресивном атрофијом мишића и губитком основних животних функција, као што су ходање, варење, гутање и дисање.

Једина шанса за малу Софију је хитно лечење у иностранству, које је изузетно скупо. Родитељи се надају да ће, уз помоћ свих људи добре воље и великог срца, успети да прикупе новчана средства за лечење, путне трошкове и трошкове смештаја у току лечења у иностранству, као и за неопходну медицинску опрему како би Софија добила шансу да се избори са овом тешком болешћу.


 
Распоред за једанаесту недељу онлине наставе
Огласна табла - Обавештења
понедељак, 25. мај 2020, 01:45h

Поштовани,

објављен је нови распоред наставе за основну школу (за период 25.05 до 29.05.2020.године). За ђаке од првог до четвртог разреда настава се приказује на РТС2 каналу, а од петог разреда на РТС3 каналу.

https://www.rasporednastave.gov.rs/osnovne-skole.php

Садржаји су доступни и преузимањем бесплатне апликације "RTS Moja škola" за мобилне телефоне и таблете, директним приступом секцији "Моја школа" на сајту РТС-а и путем интернет мултимедијске платформе РТС Планета.

 
Важно обавештење о процедури уписа деце у ПРВИ РАЗРЕД
Огласна табла - Обавештења
петак, 22. мај 2020, 01:07h

Поштовани,

Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у основну школу.

Имајући у виду ситуацију са коронавирусом и како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање Вашег ђака у први разред основне школе спроводити само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. јула.

ВАЖНА НАПОМЕНА1! Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Стога Вас молимо да приступите услузи заказивања термина за упис и тестирање само ако сте већ обавили лекарски преглед детета или сте сигурни да ћете обавити преглед до термина који сте изабрали за упис. Услуга на Порталу ће бити доступна више од месец дана, тако да имате времена за све.

ВАЖНА НАПОМЕНА2! Ове године није потребно да понесете ниједан документ приликом уписа јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем. Изузетак је само лекарско уверење које је дете добило пре 16. марта 2020. године, тј. понесите лекарско уверење ако сте дете водили на преглед пре објављивања ванредног стања или код приватног лекара.

ПЕДАГОГ ШКОЛЕ ЋЕ КОНТАКТИРАТИ НЕКЕ РОДИТЕЉЕ КОЈИ СУ ИСКАЗАЛИ ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА УПИС ДЕТЕТА У ШКОЛУ.

Хвала Вам што користите услуге електронске управе.

Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!