Школске активности
 • Пројекат "Квалитетно образовање за све"
 • Ученички парламент
     Чине га по два ученика седмог и осмог разреда. Састаје се пет пута годишње, по потреби и више. Чланови парламента дају предлоге Наставничком већу и Школском одбору о свим битним питањима у школи. Чланови парламента окупљају се у просторији намењеној Ученичком парламенту.
 • Филипови писци

  Рубрика Филипови писци посвећена је младим писцима наше школе.

 • Вршњачки тим
  Вршњачки тим је организован да би ђаци помогли при решавању проблема насиља у школи.
  Проблеме решавамо помоћу радионица.
  Вршњачки тим чине по два или три ученика по одељењу. Чланови су ученици од 4. до 8. разреда. У нашој школи наставник сарадник је наставник историје Александар Крстић. Као што сви знате, насиље је свуда око нас и зато морамо да будемо одговорни и да редовно долазимо на састанке. Састанци вршњачког тима одржавају се по потреби или када то наставник сарадник закаже. Трају један школски час.
  Направили смо кутију поверења, која се налази у холу школе и у коју ђаци могу да убаце папире са својим проблемима или предлозима.
 • Нова искра
  Нова искра је школски часопис, који два пута годишње издаје наша школа, а раде га наши библиотекари.
 • Моја школа - школа без насиља

     Програм "Моја школа - школа без насиља" реализује УНИЦЕФ у школама широм Србије од школске 2005/2006. године .Програм се врло успешно реализује и у нашој школи.

     Боримо се заједно против насиља!

 • Продужени боравак
 • Школски креативни кутак
       Наша школа је добила одобрење Министарства за просвету и пројекта ДИЛС за реализацију пројекта „Школски креативни кутак“. Координатор пројекта је педагог школе Невенка Крагуљац, а чланови Школског тима су : Драгица Гајица-Љуботиња, Бојана Ивковић, Татјана Јанковић, Мира Здјелар и Душан Кићовић.
       Кутак има обавезан циљ – ширење искуства из Школе без насиља и то пре свега преношењем знања у школама партнерима које нису у пројекту ШБН , а то су "Бранислав Нушић" и "Змај Јова Јовановић".
       Oспособљен је простор стакленика и опремљен  за стварање подстицајног и безбедног амбијента за децу. Тај простор  користе за рад секције, Ђачки парламент и Вршњачки тим.
  Трећи циљ је да се у сарадњи са партнерима који су у пројекту ШБН (школе "Васа Чарапић" и "Карађорђе") проширују знања и подиже квалитет рада на превенцији ненасиља. Школе партнери су са нама прошли едукацију из области Медијације, Ученичког парламента и "Учионице добре воље", као и округли сто и трибину из области електронског насиља и превентивног деловања...

 • Форум театар